Kickboxing Classes in Solana Beach

Kickboxing is an elite form of training that encompasses cardio, conditioning, kicks and knee techniques. Take on the best kickboxing classes in Solana Beach with our exceptional programming and coaching. Find something for true beginners or established fighters.

Try a Free ClassSchedule a Tour

What to expect

Get ready to leave it all out and find the best kickboxing class in Solana Beach that will have you hooked. Power Kickboxing will bring an unmatched cardio workout with basic kickboxing techniques, bagwork, conditioning and core strengthening drills. Our kickboxing classes are designed to introduce beginners to the fundamental coordination and combinations of kickboxing. Kick, sweat and let it out!

From Kickboxing to Muay Thai

Our kickboxing classes in San Diego introduce dynamic stretching and shadowboxing, basic bag work and prime ab circuits. Kickboxing in Solana Beach is leading to build endurance, muscle strength and quicken the mind. With your progression in mind, translate your kickboxing skills into a favorite addiction: Muay Thai.

Kickboxing Class Schedule in Solana Beach

Sunday

Feb 05, 2023

Monday

Feb 06, 2023

Tuesday

Feb 07, 2023

Wednesday

Feb 08, 2023

Thursday

Feb 09, 2023

Friday

Feb 10, 2023

Saturday

Feb 11, 2023
Power Boxing
  • Ande Gradel
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Greta Zeqo
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 7:15AM (45 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • James Settle
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Francis Santos
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Roma Lysenko
    • 5:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 6:00PM (45 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Francis Santos
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 7:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • James Settle
    • 7:30PM (60 mins)
    Grit
  • Greta Zeqo
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 6:00AM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Asia Feiss
    • 7:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Billy Brown
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Francis Santos
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • James Settle
    • 6:30PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Billy Brown
    • 7:00PM (60 mins)
    Restorative Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (55 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Greta Zeqo
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • James Settle
    • 7:00AM (60 mins)
    Power Yoga
  • Mary Atkins
    • 7:00AM (55 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Cella Hussussian
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Francis Santos
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 6:00PM (45 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • James Settle
    • 6:30PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Ande Gradel
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Greta Zeqo
    • 6:00AM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 6:15AM (45 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Unbooked
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 7:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 9:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Jesse Taylor
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Francis Santos
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 6:00PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:30PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Restorative Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (55 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Billy Brown
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Asia Feiss
    • 7:15AM (45 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Francis Santos
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:30PM (60 mins)
    Intro - Muay Thai Sparring
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 9:00AM (60 mins)
    Intro To Jiu Jitsu Gi
  • Wilson Reis
    • 9:00AM (60 mins)
    Burn
  • Greta Zeqo
    • 9:00AM (45 mins)
    Power Yoga
  • Nichole Ortega
    • 9:00AM (55 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 10:00AM (60 mins)
    Intro To Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 10:00AM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 11:00AM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 11:00AM (60 mins)
    Muay Thai Sparring
  • Michael Pierce
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 2:00PM (60 mins)

    Frequently Asked Questions

    All BXNG classes are included in your membership! If you would like to do one-on-one personal training, there is an additional fee.
    Your results are dependent upon your consistency, but Kickboxing is a great way to burn calories while building muscle for the most optimal results (mentally and physically).
    You need wraps, gloves, water, and yourself to start! Everyone starts somewhere.
    You will learn the fundamental techniques of kickboxing while getting an awesome cardio workout. The more you continue in the program, the more technique and combinations you will learn.
    For your first class, wraps and gloves are on us. After that, you can purchase or rent exclusive BXNG gloves and wraps at the front desk.
    No need to worry about getting hit! This is a cardio-based class, perfect for beginners or advanced students looking to build their endurance.