Boxing classes in East Village

A calorie torching class structured as a complete cardio challenge with High Intensity Interval Training that has been coined the best HIIT class in Solana Beach. Your heart rate consistently stays high with bodyweight movements and short rest times to improve endurance. Remove distractions and highlight results with a complete dedication to 45 minutes of pure work.

Try a Free ClassSchedule a Tour

FEEL THE BURN

HIIT training optimizes results by leveraging efficiency – short bursts of intensity with minimal time for recovery. Take on warm-ups with dynamic stretches and gradually increase your heart rate. Once your heart rate is up, it is going to stay there. Experience the trifecta of building stamina, gaining muscles and burning fat with the best HIIT class in Solana Beach. Take control of your schedule with quick work and sweat.

BURN Class Schedule in Solana Beach

Sunday

Sep 25, 2022

Monday

Sep 26, 2022

Tuesday

Sep 27, 2022

Wednesday

Sep 28, 2022

Thursday

Sep 29, 2022

Friday

Sep 30, 2022

Saturday

Oct 01, 2022
Power Yoga
  • Rebeca Camacho
    • 9:00AM (55 mins)
    Boxing Bootcamp
  • Jordan Bourgeois
    • 9:00AM (90 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Jordan Bourgeois
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 7:00AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Juan Luis Calí Miranda
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Roma Lysenko
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 6:00PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Juan Luis Calí Miranda
    • 6:30PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Nichole Ortega
    • 7:00PM (55 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 7:30PM (60 mins)
    Grit
  • Jordan Bourgeois
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 6:00AM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Lovelyn Redfearn
    • 7:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 9:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Billy Brown
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Michael Pierce
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 6:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Dominic Vetuschi
    • 6:00PM (55 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:30PM (60 mins)
    Boxing Workshop
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Marcel Espinoza
    • 6:15AM (45 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 7:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 7:00AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Francis Santos
    • 5:30PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Restorative Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (55 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 6:00AM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Sally Morgan
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Lovelyn Redfearn
    • 7:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 9:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Jesse Taylor
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Francis Santos
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Sally Morgan
    • 6:00PM (45 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:30PM (60 mins)
    Boxing Workshop
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Billy Brown
    • 7:00PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Athletic Conditioning
  • Asia Feiss
    • 7:15AM (45 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Francis Santos
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:30PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Burn
  • Brian Gomez
    • 9:00AM (45 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Nichole Ortega
    • 9:00AM (55 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 9:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 9:00AM (60 mins)
    Intro To Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 10:00AM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 11:00AM (60 mins)
    Muay Thai Sparring
  • Michael Pierce
    • 11:00AM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 2:00PM (60 mins)

    Frequently Asked Questions

    YES! BURN classes are one of our most popular and are included in your membership. If you would like to take training to the next with personal training, there is an additional fee.
    It depends on the length and time of both the HIIT workout and the run. Although, HIIT will help you to continue to burn calories throughout the entire day.
    Research shows that HIIT helps improve aerobic and anaerobic fitness, increase muscle mass, improve blood pressure/cholesterol levels, cardiovascular health and amp up mood.
    It depends on your activity level, other types of training, and goals but usually 3-4 times a week is recommended.
    Generally, most people are able to do HIIT. If you have any restrictions, please let your coach know.
    HIIT is High-Intensity Interval Training that alternates between short bursts of high-intensity exercises and low-intensity active rest periods. HIIT usually includes a warm-up and cool down with the major part of the workout in the middle.