Click here to learn more about our Arts District Pre-sale! Learn more

Indoor Cycling classes in Rancho Bernardo

One studio, a continuous mission, and limitless potential – BXNG bikes in Rancho Bernardo, make sure you go places. Discover what low-impact training could look like: hills, sprints, intervals, straight cardio, and YOU! Welcome to the BXNG indoor cycle program executed with low impact that breeds high results only. BXNG Cycle classes are always a game changer with top-tier bikes, lights, sound systems and supreme instructors. There’s nothing better than the feeling of clipping in!

Try a Free ClassSchedule a Tour

SEE YOU ON THE HILL

Grab your water and towel – get ready to clip in, tap it back and experience true indoor cycling in Rancho Bernardo. Stay inspired and find your beat with the hills, sprints, and use of light weights! The combination of lights, second-to-none playlists, and energy make every class the highlight of the day.

Indoor Cycling from Beginners to Advanced

All levels are encouraged & welcome to clip in for the first time or keep their record going with indoor cycling in Rancho Bernardo! All indoor cycle classes and bikes are customizable to your comfort. Sit when you need and go for the hills when you need. There is a mini lever to adjust resistance, and we promise you’ll be tempted to use it. Get ready for 45 minutes of pure sweat.

Spin Class Schedule in Rancho Bernardo

Sunday

Apr 14, 2024

Monday

Apr 15, 2024

Tuesday

Apr 16, 2024

Wednesday

Apr 17, 2024

Thursday

Apr 18, 2024

Friday

Apr 19, 2024

Saturday

Apr 20, 2024
Burn
  • Tara Mitic
    • 9:00AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 10:00AM (60 mins)
    Grit
  • Tara Mitic
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mario Jaquez
    • 12:00PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Sara Collins
    • 6:00AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Jureall Simmons
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Karis Barber
    • 7:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Djavan Coleman
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Djavan Coleman
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Anthony Dumas
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Karis Barber
    • 5:15PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 5:30PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Anthony Dumas
    • 6:00PM (60 mins)
    Grit
  • Karis Barber
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Manuel Medina
    • 6:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Djavan Coleman
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Janrad Fikingas
    • 6:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Karis Barber
    • 7:00PM (45 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Manuel Medina
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Djavan Coleman
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Manuel Medina
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Alyissa Wilson
    • 7:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Djavan Coleman
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Tara Mitic
    • 5:15PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Anthony Dumas
    • 5:30PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Fernando Medina
    • 6:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Janine Abdallah
    • 6:00PM (55 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Nick Myers
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Manuel Medina
    • 6:30PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Anthony Dumas
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Nick Myers
    • 7:00PM (60 mins)
    Intro - Muay Thai Sparring
  • Fernando Medina
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Janrad Fikingas
    • 7:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Sara Collins
    • 6:00AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Jureall Simmons
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Malohi Makihele
    • 7:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Fernando Medina
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Djavan Coleman
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Anthony Dumas
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Karis Barber
    • 5:15PM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Manuel Medina
    • 5:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Karis Barber
    • 6:00PM (45 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Djavan Coleman
    • 6:00PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Anthony Dumas
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mario Jaquez
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Djavan Coleman
    • 7:00PM (60 mins)
    Intro-boxing Sparring
  • Anthony Dumas
    • 7:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Manuel Medina
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Djavan Coleman
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Malohi Makihele
    • 7:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Tara Mitic
    • 5:15PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 5:30PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Janine Abdallah
    • 6:00PM (55 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Nick Myers
    • 6:00PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Anthony Dumas
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Fernando Medina
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Janrad Fikingas
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Anthony Dumas
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Nick Myers
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Janrad Fikingas
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Manuel Medina
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Malohi Makihele
    • 7:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Djavan Coleman
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Djavan Coleman
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Jureall Simmons
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Janrad Fikingas
    • 5:15PM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 5:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Karis Barber
    • 6:00PM (45 mins)
    Basic Muay Thai
  • Manuel Medina
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Sam Telfer
    • 6:30PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Nicolette Pacho
    • 8:00AM (55 mins)
    Burn
  • Nicolette Pacho
    • 9:00AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 10:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Djavan Coleman
    • 10:00AM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Anthony Dumas
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jureall Simmons
    • 11:00AM (60 mins)
    Muay Thai Sparring
  • Fernando Medina
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Anthony Dumas
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mario Jaquez
    • 2:00PM (60 mins)

    Frequently Asked Questions

    Indoor Cycling classes are included in your membership fee!
    45 minutes!
    First come, first serve.
    Our Rancho Bernardo, East Village (near Downtown San Diego) and Solana Beach locations are home to our indoor cycle classes.
    It will vary per person, but you’re looking approximately at 500-800 calories per class!
    In the beginning, it could take some time to get used to the seat. We’ve all been there. You can wear padded shorts or bring a cushioned seat. Usually, this only lasts a short while for most, and taking extra steps is usually unnecessary.
    The experience is YOURS! You know your body better than anyone else. It’s your ride - so adjust accordingly. Increase or decrease the resistance to whatever you need to push yourself (within reason!).
    You do not need cycling shoes to take a class, nor do we have shoes to rent. If you decide to join us for cycling classes regularly, we do recommend investing in some cycling shoes.