Click here to learn more about our Arts District Pre-sale! Learn more

Yoga Classes in East Village

BXNG yoga classes in East Village are distinctive, unique and accessible to all levels with a variety of yoga options: vinyasa, sculpt, recovery and more. Find a yoga class to take care of the mind and body. We offer yoga classes intended for recovery, relaxation, strength, and overall movement.

Try a Free ClassSchedule a Tour

A woman doing the tree yoga position during a class

Time to Transform

Welcome to Yoga in East Village with the extraordinary experience of mind and body. All East Village yoga classes couple strength poses with guided breath exercises that flow with beginner to advanced levels. Utilize breath to unlock energy, support active strength and become best in tune with the body. Experience a deep release with the support of mindfulness and poses.

Yoga for Beginners to Advanced

With an unwavering appreciation and always evolving approach, BXNG yoga in East Village links movement with breath to energize the body and challenge strength. All yoga classes in East Village are meant to be self-paced with an effortless modification for all skill levels.

Yoga Class Schedule in East Village

Sunday

Jul 14, 2024

Monday

Jul 15, 2024

Tuesday

Jul 16, 2024

Wednesday

Jul 17, 2024

Thursday

Jul 18, 2024

Friday

Jul 19, 2024

Saturday

Jul 20, 2024
Grit
  • Ashley Murdock
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Isaac Torres
    • 10:00AM (60 mins)
    Glutecorex
  • Ashley Murdock
    • 11:00AM (30 mins)
    Power Boxing
  • Isaac Torres
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Carlos Valdez
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Asia Feiss
    • 6:00AM (45 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Billy Brown
    • 6:30AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Addar Barragan
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Addar Barragan
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Jeremiah Richardson
    • 5:00PM (60 mins)
    Rope X
  • Addar Barragan
    • 5:00PM (30 mins)
    Power Boxing
  • Billy Ford
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 6:00PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Cycling - Athletic Conditioning
  • Zena Kataf
    • 6:15PM (55 mins)
    Power Boxing
  • Addar Barragan
    • 6:30PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Erick Vazquez
    • 7:00PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Billy Ford
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • James Settle
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Yoga
  • Mary Lois
    • 6:00AM (55 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Billy Brown
    • 6:30AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Asia Feiss
    • 7:00AM (45 mins)
    Burn
  • Jeremiah Richardson
    • 8:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Rawand Mohammad
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Rawand Mohammad
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Carlos Valdez
    • 4:00PM (60 mins)
    Glutecorex
  • Ashley Murdock
    • 4:30PM (30 mins)
    Burn
  • Ashley Murdock
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Erick Vazquez
    • 6:00PM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Regie Minguer
    • 6:15PM (45 mins)
    Beginner Boxing
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Carlos Valdez
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Erick Vazquez
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Billy Brown
    • 7:00PM (60 mins)
    Restorative Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 7:30PM (60 mins)
    Burn
  • Daria Lipinska
    • 6:00AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Erick Vazquez
    • 6:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Billy Brown
    • 6:30AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Erick Vazquez
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Cat Murray
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Billy Ford
    • 4:00PM (60 mins)
    Ropex
  • Addar Barragan
    • 5:00PM (30 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Billy Ford
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Erick Vazquez
    • 6:00PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Billy Ford
    • 6:30PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (55 mins)
    Intro - Muay Thai Sparring
  • Erick Vazquez
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Billy Ford
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • James Settle
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Yoga
  • Mary Lois
    • 6:00AM (55 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Billy Brown
    • 6:30AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Asia Feiss
    • 7:00AM (45 mins)
    Burn
  • Jeremiah Richardson
    • 8:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Rawand Mohammad
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Erick Vazquez
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Erick Vazquez
    • 4:00PM (60 mins)
    Glutecorex
  • Addar Barragan
    • 4:30PM (30 mins)
    Burn
  • Jeremiah Richardson
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Dominic Vetuschi
    • 6:00PM (55 mins)
    Basic Muay Thai
  • Rawand Mohammad
    • 6:00PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Addar Barragan
    • 6:30PM (60 mins)
    Beginner Boxing
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Rawand Mohammad
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Carlos Valdez
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • James Settle
    • 6:00AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Cat Murray
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 4:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 5:00PM (60 mins)
    Grit
  • Jeremiah Richardson
    • 5:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Burn
  • Jeremiah Richardson
    • 9:00AM (45 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 9:00AM (60 mins)
    Grit
  • Jeremiah Richardson
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 10:00AM (60 mins)
    Intro To Jiu Jitsu Gi
  • Wilson Reis
    • 10:00AM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Carlos Valdez
    • 10:00AM (60 mins)
    Cycling - Athletic Conditioning
  • Zena Kataf
    • 11:00AM (55 mins)
    Power Boxing
  • Isaac Torres
    • 11:00AM (60 mins)
    Muay Thai Sparring
  • Erick Vazquez
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Carlos Valdez
    • 12:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 2:00PM (60 mins)

    Frequently Asked Questions

    No! But we have a feeling that if you continue to come to yoga class, you will become more flexible.
    It can always be tricky getting back into the game. We are focused on bringing a class that is tailored to all of our members.
    Yoga is different from stretching or warming up by utilizing body movement sequences and breathing techniques to create a mind-body connection.
    Yes! We love when our members cross-train. Our yoga classes are included in your membership.
    If you would like to bring your own mat, we encourage you to do that. If not, we have some mats that are available. We recommend bringing water to stay hydrated. Oh.. and yourself!
    We want to make sure that you are nourished before class; however, it is best to leave some time to digest before class. It is usually recommended to wait an hour or so after eating before taking a yoga class.
    We usually recommend standard athletic gear that is most comfortable for you.
    You are encouraged to do whatever you’d like during class. Some instructors will include a focus on breath or other meditative practices. You do what is comfortable for you, but we do ask you to challenge yourself to do something out of your comfort zone!