Mat Pilates classes in San Diego

We like to do it all – boxing, kickboxing, Muay Thai, Jiu-Jitsu, HIIT, Spin, Yoga, Strength, and Mat Pilates. Mat Pilates is the essential way to work those muscles you didn’t even know you had in a low-impact environment. The foundation of strength, power, and explosiveness comes from the core. With results-driven classes, top-quality instruction, and dedication to lengthening the body, BXNG mat pilates will transform your body and routine.

Try a free class Try personal training

The Essential Workout

Our classes are designed to improve strength, balance, mobility, and the mind. Mat Pilates classes are customized to you, your needs and your goals. Pilates instructors typically design a program with the fundamentals exercises to challenge the body and build muscle. Give time and attention to those muscles we usually neglect and help the body become strong.

Mat Pilates for Beginners to Advanced

Mat Pilates is a great way to supplement combat arts training and any other type of training.. With a strong emphasis on the mind-body connection, Mat pilates is a series of movements and exercises that concentrates on core strength, posture, balance, and flexibility – all of these could be used in and out of the ring. It is easily accessible to all levels and designed with a hyper awareness of supporting the body.

Mat Pilates Class Schedule

Sunday

Nov 20, 2022

Monday

Nov 21, 2022

Tuesday

Nov 22, 2022

Wednesday

Nov 23, 2022

Thursday

Nov 24, 2022

Friday

Nov 25, 2022

Saturday

Nov 26, 2022
Power Boxing
  • Ande Gradel
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 11:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Greta Zeqo
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 7:15AM (45 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Francis Santos
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Roma Lysenko
    • 5:30PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 6:00PM (45 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 6:00PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Francis Santos
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 7:00PM (55 mins)
    Power Boxing
  • Francis Santos
    • 7:30PM (60 mins)
    Grit
  • Greta Zeqo
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Michael Pierce
    • 6:00AM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 6:15AM (45 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Asia Feiss
    • 7:15AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 9:00AM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels Gi
  • Billy Brown
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 4:00PM (60 mins)
    Burn
  • Francis Santos
    • 5:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 5:30PM (60 mins)
    Beginner Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 6:00PM (60 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Sally Morgan
    • 6:00PM (55 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 6:00PM (60 mins)
    Boxing Workshop
  • Giovani Santillan
    • 6:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 6:30PM (60 mins)
    Intermediate Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu Intermediate - No Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 6:00AM (60 mins)
    Burn
  • Greta Zeqo
    • 6:15AM (45 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Mary Atkins
    • 7:00AM (45 mins)
    Power Kickboxing
  • Luis E Garcia
    • 7:00AM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Michael Pierce
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Francis Santos
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Intermediate Boxing
  • Guillermo Santillan
    • 6:00PM (60 mins)
    Cycling - Rhythm Ride
  • Jamie Licker
    • 6:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Jesse Taylor
    • 6:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Intermediate Gi
  • Wilson Reis
    • 7:00PM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Michael Pierce
    • 7:00PM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 7:00PM (60 mins)
    Restorative Yoga
  • Sally Morgan
    • 7:00PM (45 mins)
    Power Boxing
  • Jesse Taylor
    • 7:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - All Levels No-gi
  • Billy Brown
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 6:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 7:00AM (60 mins)
    Cycling - Interval Ride
  • Ariana Tyler
    • 7:15AM (45 mins)
    Grit
  • Daria Lipinska
    • 8:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Luis E Garcia
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Mark Profeta
    • 4:00PM (60 mins)
    Grit
  • Brian Gomez
    • 5:00PM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 5:30PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 6:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 6:30PM (60 mins)
    Intro - Muay Thai Sparring
  • Roma Lysenko
    • 7:00PM (60 mins)
    Jiu Jitsu - Beginner Gi
  • Wilson Reis
    • 9:00AM (60 mins)
    Burn
  • Brian Gomez
    • 9:00AM (45 mins)
    Vinyasa Yoga
  • Nichole Ortega
    • 9:00AM (55 mins)
    Jiu Jitsu - Open Mat
  • Billy Brown
    • 9:00AM (60 mins)
    Power Boxing
  • Giovani Santillan
    • 10:00AM (60 mins)
    Intro To Jiu Jitsu No-gi
  • Jesse Taylor
    • 10:00AM (60 mins)
    Basic Muay Thai
  • Roma Lysenko
    • 10:00AM (60 mins)
    Power Kickboxing
  • Wilson Reis
    • 11:00AM (60 mins)
    Muay Thai Sparring
  • Roma Lysenko
    • 11:00AM (60 mins)
    Boxing Sparring
  • Guillermo Santillan
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Roma Lysenko
    • 12:00PM (60 mins)
    Power Boxing
  • Wilson Reis
    • 2:00PM (60 mins)

    Frequently Asked Questions

    We recommend that you consult with your doctor prior. Pilates was invented as a form of physical therapy and typically can be beneficial for injuries.
    It all depends on comfort, other forms of training, scheduling, etc. We recommend that 3x a week to become more highly skilled and reap the most benefits.
    Mat pilates focuses on Pilates exercises on the floor and requires supporting the body. Pilates equipment gives a frame to work with and the level of difficulty can be adjusted.
    To ensure our ability to keep members safe and provide tailored experiences, we offer private group and one-on-one sessions for an additional fee.
    No! Show up and begin to see the results :)
    We totally get that pilates machines look like something out of a medieval novel. It is ironic because they can help you look and feel so good. We know they’re intimidating, but we say that it is worth a shot.
    Pilates is different from other workouts because it’s low impact and focuses on many of those smaller muscles that you didn’t even know you had.